Το ΚΕΝΤΡΟ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΣΤΙΛΛΗ ιδρύθηκε το 1988. Ξεκινήσαμε γεμάτοι ενθουσιασμό και στόχους, αλλά κυρίως με μεγάλη όρεξη για δημιουργική δουλειά. Σε σύντομο χρονικό διάστημα το Κέντρο μας διέγραψε λαμπρή πορεία. Ξεπερνώντας τις προσδοκίες μας επεκταθήκαμε σε δύο ορόφους, λόγω της συνεχούς αύξησης του αριθμού των μαθητών μας και σ' ένα νέο παράρτημα.

Διδάσκουνε Ισπανοί Καθηγητές, με πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία της Ισπανικής ως Ξένη Γλώσσα. Συνεχίζουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας ως εξειδικευμένοι στην ισπανική γλώσσα, και μόνον σ' αυτή, προετοιμάζοντας τους υποψηφίους μαθητές μας με απόλυτη επιτυχία για τις εξετάσεις των Πτυχίων Α1, Α2, Β1, Β2, C1 και C2, όπως επίσης και για τις σπουδές τους στην Ισπανία (πρόγραμμα Εrasmus, μεταπτυχιακές σπουδές και διδακτορικό, Ισπανική Φιλολογία ή Μετάφραση), παρέχοντάς τους κάθε ενημέρωση γρήγορα και μεθοδικά.

Οι μαθητές μας, όχι αδικαιολόγητα, μιλάνε για τους χώρους μας και τους χαρακτηρίζουν "με άρωμα Ισπανίας". Κάθε γωνία είναι προσεγμένη για να κάνει τον μαθητή να αισθάνεται οτι δεν βρίσκεται κάπου όπου απλά θα μάθει μια ακόμα ξένη γλώσσα αλλά βρίσκεται σε ένα χώρο καθαρά ισπανικό σε κάθε λεπτομέρεια από άποψη αισθητικής. Πιστεύουμε πως αυτός που μαθαίνει μια γλώσσα πρέπει να γνωρίζει την κουλτούρα, τον τρόπο ζωής, τον πολιτισμό και την Ιστορία της χώρας για την εμπέδωση της γλώσσας και την ευχάριστη εξάσκηση αυτής. Επίσης, διοργανώνουμε γιορτές με Ισπανική Μουσική και Σανγκρία.

Οι μαθητές που φοιτούν σε εμάς είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας. Το ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις ξεπερνάει το 90%. Είναι φανερό με όλα αυτά ότι το σημαντικότερο βήμα ΕΙΝΑΙ να κάνει κανείς τη σωστή επιλογή για να έχει αποτέλεσμα η κάθε προσπάθεια. Σας ευχόμαστε καλή πρόοδο στις σπουδές σας.


Η υπεύθυνη προγράμματος σπουδών

Elena Mourelatos Santamaría

Φιλόλογος Ισπανικής Γλώσσας

Μάστερ στη Διδακτική της Ισπανικής ως Ξένη Γλώσσα

Καθηγήτρια Ισπανικής Γλώσσας

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και
να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.