Στο Φροντιστήριο Castilla, είμαστε παθιασμένοι με την εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας και τον πολιτισμό. Προσφέρουμε μια ποικιλία μαθημάτων για όλα τα επίπεδα, από αρχάριους έως προχωρημένους, με στόχο να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να επιτύχουν τους γλωσσικούς τους στόχους.

Διεύθυνση
Φιλικής Εταιρίας 30 Θεσσαλονίκη 54621

Τηλέφωνο
 +30 2310 261 241

Email
 info@castilla.gr

Γιατί να έρθετε σε εμάς

Εμπειρία και Εξειδίκευση

Είμαστε το μοναδικό Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας που εξειδικεύτηκε σε αυτήν από το 1988 στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας στον χώρο της εκμάθησης Ισπανικών μάς επιτρέπει να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση. Από το 1988, έχουμε βοηθήσει χιλιάδες μαθητές να επιτύχουν τους γλωσσικούς τους στόχους και να αποκτήσουν αναγνωρισμένα πτυχία. Είμαστε περήφανοι για την πορεία μας και για τις επιτυχίες των μαθητών μας.

Μια Μεγάλη Ισπανική Οικογένεια

Γίνεστε μέλος μιας μεγάλης ισπανικής οικογένειας γιατί μεταξύ άλλων το CASTILLA ιδρύθηκε από ισπανόφωνη οικογένεια στην οποία η μόνη γλώσσα επικοινωνίας είναι η Ισπανική.

Η κουλτούρα και η γλώσσα είναι αναπόσπαστα μέρη της καθημερινότητάς μας στο Castilla. Όταν γίνεστε μέλος της σχολής μας, εντάσσεστε σε μια ζωντανή κοινότητα όπου η Ισπανική γλώσσα είναι πανταχού παρούσα. Οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να βυθιστούν στην ισπανόφωνη κουλτούρα και να εξασκηθούν στην Ισπανική γλώσσα σε πραγματικές συνθήκες.

Ισπανική Fiesta και Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Διοργανώνουμε κάθε χρονιά μια Ισπανική Fiesta με Sangría και φαγητά της Ισπανίας και της Λατινικής Αμερικής.

Κάθε χρόνο, η μεγάλη μας Fiesta φέρνει κοντά μαθητές, καθηγητές και φίλους για να γιορτάσουμε την Ισπανική κουλτούρα με παραδοσιακά φαγητά, ποτά και μουσική. Αυτές οι εκδηλώσεις προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία για κοινωνικοποίηση και εξάσκηση της γλώσσας σε ένα διασκεδαστικό και αυθεντικό περιβάλλον.

Αποκλειστική Διδασκαλία Ισπανικών

Διδάσκουμε αποκλειστικά την Ισπανική Γλώσσα και τον Ισπανόφωνο Πολιτισμό.

Στο Castilla, επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά στη διδασκαλία της Ισπανικής γλώσσας και κουλτούρας. Η εξειδίκευσή μας σε αυτόν τον τομέα σημαίνει ότι μπορούμε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και υλικά που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των μαθητών μας.

Υψηλά Ποσοστά Επιτυχίας

Η επιτυχία στα Πτυχία είναι πάνω από 90%.

Τα ποσοστά επιτυχίας μας μιλούν από μόνα τους. Με πάνω από 90% επιτυχία στα πτυχία, οι μαθητές μας είναι εξαιρετικά προετοιμασμένοι για τις εξετάσεις. Η εμπειρία και η εξειδίκευσή μας εξασφαλίζουν ότι θα λάβετε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τις εξετάσεις σας.

Χαρούμενο και Φιλικό Προσωπικό

Όλο το προσωπικό μας είναι πολύ χαρούμενο και φιλικό με κέφι για διασκεδαστικό μάθημα!

Η μάθηση είναι πιο αποτελεσματική όταν είναι διασκεδαστική. Το φιλικό και ενθουσιώδες προσωπικό μας δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον μάθησης, όπου οι μαθητές αισθάνονται άνετα και απολαμβάνουν τη διαδικασία της εκμάθησης.

Εξειδικευμένοι Καθηγητές

Όλοι οι καθηγητές είναι ισπανόφωνοι και φιλόλογοι με πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία της Ισπανικής ως ξένη γλώσσα.

Οι καθηγητές μας είναι όλοι ισπανόφωνοι με εξειδίκευση στη διδασκαλία της Ισπανικής ως ξένη γλώσσα. Η εμπειρία και η κατάρτισή τους εξασφαλίζουν ότι θα λάβετε διδασκαλία υψηλού επιπέδου και θα βελτιώσετε τις γλωσσικές σας δεξιότητες γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ευέλικτα Τμήματα

Τμήματα πρωινά, μεσημεριανά, απογευματινά και βραδινά και ολιγομελή.

Προσφέρουμε ευέλικτα προγράμματα μαθημάτων για να καλύψουμε τις ανάγκες όλων των μαθητών μας. Είτε προτιμάτε πρωινά, μεσημεριανά, απογευματινά ή βραδινά τμήματα, έχουμε την κατάλληλη επιλογή για εσάς. Τα ολιγομελή τμήματα μας εξασφαλίζουν ότι κάθε μαθητής λαμβάνει την προσωπική προσοχή που χρειάζεται.

Εκπαιδευτικά Ταξίδια

Υπάρχει η δυνατότητα εκπαιδευτικού ταξιδιού στην Ισπανία κάθε Απρίλιο.

Κάθε Απρίλιο, οργανώνουμε εκπαιδευτικά ταξίδια στην Ισπανία, προσφέροντας στους μαθητές μας την ευκαιρία να εξασκηθούν στη γλώσσα και να βιώσουν τον Ισπανικό πολιτισμό από κοντά. Αυτές οι εκδρομές είναι μια αξέχαστη εμπειρία που συνδυάζει μάθηση και διασκέδαση.

Συνεργασία με το Instituto Cervantes και το Υπουργείο Παιδείας

Συνεργαζόμαστε με το Instituto Cervantes και το Υπουργείο Παιδείας ως εξεταστές στα Πτυχία.

Η συνεργασία μας με το Instituto Cervantes και το Υπουργείο Παιδείας ως επίσημοι εξεταστές διασφαλίζει ότι η εκπαίδευσή σας είναι αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη. Αυτό προσθέτει επιπλέον αξία στα πτυχία που θα αποκτήσετε μέσω του φροντιστηρίου μας.

Μεγάλη Γκάμα Τμημάτων σε Προσιτές Τιμές

Έχετε μια μεγάλη γκάμα από τμήματα, ανάλογα με τις ανάγκες σας σε προσιτές τιμές.

Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από τμήματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των μαθητών μας, από αρχάριους έως προχωρημένους. Οι τιμές μας είναι προσιτές, προσφέροντας εξαιρετική αξία για την επένδυση στην εκπαίδευσή σας.

Αποδεικνύεται από τον Ενθουσιασμό των Μαθητών μας

Απόδειξη όλων αυτών: ο ενθουσιασμός των μαθητών μας.

Οι μαρτυρίες και οι κριτικές των μαθητών μας αποδεικνύουν την ποιότητα της εκπαίδευσης που προσφέρουμε. Ελάτε και εσείς να γίνετε μέλος της οικογένειας του Castilla και να δείτε από κοντά γιατί είμαστε το κορυφαίο
κέντρο εκμάθησης Ισπανικών στη Θεσσαλονίκη.