Στο Φροντιστήριο Castilla, είμαστε παθιασμένοι με την εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας και τον πολιτισμό. Προσφέρουμε μια ποικιλία μαθημάτων για όλα τα επίπεδα, από αρχάριους έως προχωρημένους, με στόχο να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να επιτύχουν τους γλωσσικούς τους στόχους.

Διεύθυνση
Φιλικής Εταιρίας 30 Θεσσαλονίκη 54621

Τηλέφωνο
 +30 2310 261 241

Email
 info@castilla.gr

Πέρα από τα μαθήματα

Στο Κέντρο Ισπανικών Σπουδών Castilla, η μάθηση δεν σταματάει στην αίθουσα διδασκαλίας. Προσφέρουμε μια σειρά από επιπλέον δραστηριότητες και παροχές που ενισχύουν την εκπαίδευση και κάνουν τη μαθησιακή εμπειρία πιο πλήρη και διασκεδαστική. Δείτε τι μπορούμε να προσφέρουμε πέρα από τα μαθήματα:

Πρόσβαση στο e-class

Σας παρέχεται η δυνατότητα εισόδου στο e-class με τον κωδικό που θα λάβετε με την εγγραφή σας.
Το e-class μας είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους μαθητές να έχουν πρόσβαση σε υλικό μαθημάτων, σημειώσεις, εργασίες και ασκήσεις εξάσκησης από όπου κι αν βρίσκονται. Με τον προσωπικό σας κωδικό, μπορείτε να συνδεθείτε και να επωφεληθείτε από τις πλούσιες εκπαιδευτικές πηγές που προσφέρουμε.

Άφθονο Υλικό για Περαιτέρω Εξάσκηση

Άφθονο υλικό για περαιτέρω εξάσκηση, είτε δουλεύοντας στο χώρο σας, είτε σε μία από τις αίθουσές μας.
Πιστεύουμε ότι η εξάσκηση είναι το κλειδί για την επιτυχία στην εκμάθηση μιας γλώσσας. Για αυτό το λόγο, παρέχουμε πληθώρα υλικών, όπως βιβλία ασκήσεων, ψηφιακές πηγές και διαδραστικές δραστηριότητες. Οι μαθητές μας μπορούν να εξασκηθούν είτε από την άνεση του σπιτιού τους, είτε στις εξοπλισμένες αίθουσές μας με την υποστήριξη των καθηγητών μας.

Δωρεάν Πρόσβαση στη Δανειστική Βιβλιοθήκη

Δωρεάν πρόσβαση στη δανειστική βιβλιοθήκη μας με βιβλία όλων των επιπέδων και όλων των ειδών (λογοτεχνικά, ιστορικά, ποίησης και θεατρικά).
Η βιβλιοθήκη μας είναι ένας θησαυρός γνώσης και πολιτισμού. Διαθέτουμε βιβλία για όλα τα επίπεδα γλωσσομάθειας, καθώς και λογοτεχνικά, ιστορικά, ποιητικά και θεατρικά έργα. Οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να δανειστούν βιβλία δωρεάν, να επεκτείνουν τις γνώσεις τους και να εμβαθύνουν στην ισπανόφωνη κουλτούρα.

Προγράμματα Ανταλλαγής Μαθητών

Οργάνωση προγραμμάτων ανταλλαγής Ισπανών μαθητών Ελληνικής Γλώσσας και Ελλήνων μαθητών Ισπανικής Γλώσσας το καλοκαίρι!
Κάθε καλοκαίρι, οργανώνουμε προγράμματα ανταλλαγής μαθητών που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες και ευκαιρίες. Οι Έλληνες μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Ισπανία, να ζήσουν με ισπανικές οικογένειες και να εξασκήσουν τη γλώσσα σε πραγματικές συνθήκες. Παράλληλα, φιλοξενούμε Ισπανούς μαθητές που μαθαίνουν Ελληνικά, δημιουργώντας έτσι μια διεθνή κοινότητα μάθησης και φιλίας.

Θεατρικές Παραστάσεις και Ομαδικές Εργασίες

Άφθονες ώρες γέλιου και διασκέδασης με θέατρο και ομαδικές εργασίες!
Το θέατρο και οι ομαδικές εργασίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαιδευτικής μας προσέγγισης. Μέσα από διασκεδαστικές θεατρικές παραστάσεις, οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες και να αναπτύξουν την αυτοπεποίθησή τους. Οι ομαδικές εργασίες προάγουν την συνεργασία, την κριτική σκέψη και την δημιουργικότητα.

Εκπαιδευτικές Εκδρομές και Πολιτιστικές Επισκέψεις

Εκπαιδευτικές εκδρομές και πολιτιστικές επισκέψεις σε μουσεία, εκθέσεις και άλλα πολιτιστικά κέντρα.
Οργανώνουμε τακτικά εκπαιδευτικές εκδρομές και πολιτιστικές επισκέψεις που εμπλουτίζουν την εκπαιδευτική εμπειρία των μαθητών μας. Αυτές οι δραστηριότητες βοηθούν τους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα την ιστορία, την τέχνη και τον πολιτισμό των ισπανόφωνων χωρών.

Σεμινάρια και Εργαστήρια

Σεμινάρια και εργαστήρια με θεματολογία που ποικίλει από την λογοτεχνία και την ιστορία έως την γαστρονομία και την μουσική.
Τα σεμινάρια και τα εργαστήρια που προσφέρουμε καλύπτουν μια ευρεία γκάμα θεμάτων και είναι σχεδιασμένα για να ικανοποιήσουν τα ενδιαφέροντα όλων των μαθητών μας. Από μαθήματα μαγειρικής και γευσιγνωσίας ισπανικών πιάτων έως εργαστήρια ισπανικής μουσικής και χορού, οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τον ισπανόφωνο πολιτισμό με όλους τους τρόπους.

Λέσχες Συζήτησης και Ομιλίας

Λέσχες συζήτησης και ομιλίας όπου οι μαθητές μπορούν να εξασκήσουν την γλώσσα σε χαλαρό και φιλικό περιβάλλον.
Οι λέσχες συζήτησης που διοργανώνουμε είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους μαθητές μας να εξασκηθούν στην Ισπανική γλώσσα σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον. Μέσα από συζητήσεις σε διάφορα θέματα, οι μαθητές μας βελτιώνουν την προφορική τους έκφραση και αποκτούν μεγαλύτερη άνεση στη χρήση της γλώσσας.

Διαγωνισμοί και Βραβεύσεις

Διαγωνισμοί και βραβεύσεις που ενθαρρύνουν τους μαθητές να προσπαθούν για το καλύτερο.
Οργανώνουμε διαγωνισμούς σε διάφορες κατηγορίες, όπως η γραφή, η ανάγνωση και η προφορά, με στόχο να ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να προσπαθούν συνεχώς για το καλύτερο. Οι νικητές βραβεύονται με έπαινο και διάφορα δώρα, δημιουργώντας έτσι ένα κίνητρο για συνεχή βελτίωση.

Υποστήριξη και Συμβουλευτική

Υποστήριξη και συμβουλευτική για τους μαθητές μας σε θέματα εκμάθησης, εξέτασης και σταδιοδρομίας.
Η υποστήριξη των μαθητών μας είναι προτεραιότητά μας. Παρέχουμε συμβουλευτική σε θέματα εκμάθησης, προετοιμασίας για τις εξετάσεις και καθοδήγηση για τη σταδιοδρομία. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα της εκπαιδευτικής σας διαδρομής.

Ωράριο γραμματείας-πληροφοριών: Καθημερινές: 10:00-15:00 και 17:00-21:00 Σάββατο: 10:00-12:00 ή κατόπιν ραντεβού.
Τηλέφωνο: 2310 261241 κινητό: 6972000565