Στο Φροντιστήριο Castilla, είμαστε παθιασμένοι με την εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας και τον πολιτισμό. Προσφέρουμε μια ποικιλία μαθημάτων για όλα τα επίπεδα, από αρχάριους έως προχωρημένους, με στόχο να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να επιτύχουν τους γλωσσικούς τους στόχους.

Διεύθυνση
Φιλικής Εταιρίας 30 Θεσσαλονίκη 54621

Τηλέφωνο
 +30 2310 261 241

Email
 info@castilla.gr

Πολιτική Απορρήτου

Με την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος ο χρήστης αναγνωρίζει ότι όταν προβαίνει σε καταχώρηση παραγγελίας μέσω αυτού είναι απαραίτητο να παρέχει ορισμένες πληροφορίες που σχετίζονται με Προσωπικά Δεδομένα, οι οποίες θα τύχουν επεξεργασίας και ενδεχομένως θα κρατηθούν ως αρχείο, τα οποία προσωπικά στοιχεία προηγουμένως έχουν γνωστοποιηθεί στην αρμόδια αρχή και για τα οποία η εταιρεία χαρακτηρίζεται ως υπεύθυνος επεξεργασίας. Η εταιρεία δεν συλλέγει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (πχ ηλικία), εκτός αν το ζητήσει ο χρήστης για λόγους εμπορικούς/διαφημιστικούς.
Η συλλογή και η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων έχει σαν σκοπό την καταγραφή της συμβατικής σχέσης με την εταιρεία μας, τον έλεγχο και την βελτίωση αλλά και την προσαρμογή σε προτιμήσεις και επιλογές σχετικά με αγαθά και την αποστολή με ηλεκτρονικά ή παραδοσιακά μέσα διοικητικών, τεχνολογικών, οργανωτικών ή/και εμπορικών πληροφοριών για τη castilla.gr. Ο χρήστης έχει δικαίωμα να έχει, σε οποιαδήποτε στιγμή, πρόσβαση στο αρχείο και να απαιτεί διόρθωση ή διαγραφή όσων δεδομένων τον αφορούν.
H εταιρεία μας έχει αναπτύξει νόμιμα μέτρα προστασίας στις εγκαταστάσεις, τα συστήματα και τα αρχεία της. H castilla.gr εγγυάται την εμπιστευτικότητα και ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, ωστόσο μπορεί να αποκαλύψει στις αρμόδιες δημόσιες αρχές προσωπικά δεδομένα ή οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που κατέχει ή είναι προσβάσιμες μέσω των συστημάτων της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από κάποια εφαρμοστέα διάταξη νόμου.
Ο χρήστης εγγυάται και φέρει την ευθύνη για την αλήθεια, ακρίβεια την εγκυρότητα αλλά και την γνησιότητα και συνάφεια των προσωπικών δεδομένων που γνωστοποιεί στη castilla.gr.
H εταιρεία μας με την προϋπόθεση ρητής συναίνεσης του χρήστη παρέχει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ενημερώνονται για νέα αγαθά που διαθέτει στην αγορά και για τυχόν προσφορές κ.λ.π με την αποστολή διαφημιστικών/ενημερωτικών μηνυμάτων σε ηλεκτρονική μορφή (email) ή μέσω τηλεφώνου. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης δικαιούται να διακόψει την λήψη αυτών των διαφημιστικών μηνυμάτων όποτε επιθυμήσει.
Όταν ο χρήστης αποστείλει οποιοδήποτε αίτημα στην εταιρεία οι πληροφορίες παραμένουν απόρρητες και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την αιτούμενη ενέργεια. Το περιεχόμενο δεν μεταβιβάζεται σε τρίτο παρά μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο αποδέκτη και σε νόμιμη αρχή, εφόσον αυτό ζητηθεί από τη castilla.gr ή στην περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματος είναι προσβλητικό ή επιζήμιο για την εταιρεία ή τρίτους τα συμφέροντα των οποίων οφείλει να προασπίζεται η εταιρεία (τρίτοι χρήστες, προμηθευτές κλπ).Ο χρήστης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997 για τα προσωπικά δεδομένα.

Cookies
Τα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύονται στον υπολογιστή, στο tablet, το κινητό τηλέφωνο σας και γενικά στη συσκευή με την οποία περιηγείστε. Κάθε cookie περιέχει πληροφορίες όπως το όνομα του ιστότοπου από τον οποίο προέρχεται, τη διάρκεια ζωής του, και μια τιμή, που είναι συνήθως γράμματα και αριθμοί. Τα cookies μας επιτρέπουν να αποθηκεύουμε διάφορες ανώνυμες πληροφορίες όπως για παράδειγμα τις προτιμήσεις κατά την πλοήγηση σας ή αν έχετε επισκεφθεί ξανά τον ιστότοπο μας. Στο www.castilla.gr χρησιμοποιούμε cookies για την ευκολότερη πλοήγηση σας αλλά και για να προσαρμοστούμε καλύτερα στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας όπως και για τη βελτίωση της χρήσης και λειτουργικότητας μας.
Ασφάλεια SSL
Η εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες, με πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128-bit, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.
Χρήστες κάτω των 18
Για χρήστες κάτω των 18 ετών θεωρείται δεδομένη η εκ των προτέρων εξασφάλιση της συγκατάθεσης των γονέων/κηδεμόνων σε κάθε περίπτωση δήλωσης προσωπικών στοιχείων στον ιστότοπο μας.