Στο Φροντιστήριο Castilla, είμαστε παθιασμένοι με την εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας και τον πολιτισμό. Προσφέρουμε μια ποικιλία μαθημάτων για όλα τα επίπεδα, από αρχάριους έως προχωρημένους, με στόχο να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να επιτύχουν τους γλωσσικούς τους στόχους.

Διεύθυνση
Φιλικής Εταιρίας 30 Θεσσαλονίκη 54621

Τηλέφωνο
 +30 2310 261 241

Email
 info@castilla.gr

Σχετικά με εμάς

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ισπανικών Castilla, η αγάπη μας για την Ισπανική γλώσσα και τον πολιτισμό είναι το κίνητρο πίσω από την αποστολή μας. Ιδρυθήκαμε με στόχο να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στα Ισπανικά σε μαθητές όλων των επιπέδων, από αρχάριους έως προχωρημένους.

Με μια ομάδα έμπειρων και αφοσιωμένων καθηγητών, δημιουργούμε ένα περιβάλλον μάθησης που είναι φιλικό, υποστηρικτικό και αποτελεσματικό. Οι μέθοδοι διδασκαλίας μας συνδυάζουν τις παραδοσιακές τεχνικές με τις πιο σύγχρονες και διαδραστικές προσεγγίσεις, εξασφαλίζοντας ότι κάθε μαθητής μπορεί να μάθει με τον δικό του ρυθμό και τρόπο.

Προσφέρουμε μια ποικιλία μαθημάτων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες: από γενική εκμάθηση της γλώσσας μέχρι εξειδικευμένα μαθήματα για επαγγελματίες και προετοιμασία για εξετάσεις. Όλα τα μαθήματά μας διεξάγονται online, παρέχοντας την ευελιξία να μάθετε από την άνεση του σπιτιού σας.

Στο Castilla, δεν παρέχουμε απλώς μαθήματα. Δημιουργούμε μια κοινότητα μάθησης όπου οι μαθητές μπορούν να αναπτύξουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες, να γνωρίσουν τον Ισπανικό πολιτισμό και να μοιραστούν την εμπειρία τους με άλλους.

Ελάτε να ανακαλύψετε τη μαγεία της Ισπανικής γλώσσας μαζί μας. Στο Castilla, το ταξίδι της μάθησης είναι συναρπαστικό και γεμάτο νέες εμπειρίες.

Χρόνια Παρουσίας
0
Επιτυχία στις Εξετάσεις
> 0 %
Μαθήματα έως Σήμερα
0 +

Η Ομάδα των Καθηγητών μας

Στο Φροντιστήριο Castilla, οι καθηγητές μας είναι η καρδιά της επιτυχίας μας. Κάθε μέλος της ομάδας μας είναι πιστοποιημένος επαγγελματίας με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία της Ισπανικής γλώσσας. Οι καθηγητές μας διαθέτουν άριστες γλωσσικές δεξιότητες και βαθιά γνώση του Ισπανικού πολιτισμού, γεγονός που τους επιτρέπει να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη και ποιοτική εκπαίδευση. Με πάθος για τη διδασκαλία και αφοσίωση στους μαθητές τους, οι καθηγητές μας είναι εδώ για να σας καθοδηγήσουν και να σας υποστηρίξουν σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας στην εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας.

Elena

Μαρτυρίες και Κριτικές από Μαθητές

Στο φροντιστήριο Castilla, η ικανοποίηση των μαθητών μας είναι η μεγαλύτερη επιβράβευσή μας. Διαβάστε μερικές από τις εμπειρίες και τις κριτικές των μαθητών μας που έχουν ήδη κάνει το πρώτο βήμα στην εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας μαζί μας.

Υψηλό επίπεδο διδασκαλίας και επαγγελματισμού.
Πρόθυμοι και ικανοί να σας βοηθήσουν σε ότι χρειαστείτε.
Η αγάπη για αυτό που κάνουν είναι έκδηλη.

— Άκης Αργυρός

Εξαιρετικό περιβάλλον,με καταπληκτικούς καθηγητές!

— Αναστασία Γρηγόρη

Εξαιρετικό εκπαιδευτικό κλίμα!!!Άρτια καταρτιστεί προσωπικό!!!Το απόλυτο κέντρο εκμάθησης ξένων γλωσσών!!!Χίλια μπράβο σε όλους!!!

— Χρήστος Χρηστίδης

Τόσο οι καθηγητές όσο και το περιβάλλον άψογα!! Ότι πρέπει για κάποιον που θέλει να μάθει ισπανικα

— Σοφία Βόργια

Πολύ καλοί καθηγητές!!! Ευχάριστο περιβάλλον

— Χριστίνα Μπαλάφα

Υπέροχο φροντιστήριο , με τους καλύτερους καθηγητές

— Άντρεα Ορφανίδου

Εξαιρετική μετάδοση της γνώσης από τους καθηγητές.

— Γιάννης Παυλίδης

Ωραίο περιβάλλον, πολύ καλοί καθηγητές και εξαιρετικές αίθουσες

— Ρεγκίνα Φραγκεσκίδου