Στο Φροντιστήριο Castilla, είμαστε παθιασμένοι με την εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας και τον πολιτισμό. Προσφέρουμε μια ποικιλία μαθημάτων για όλα τα επίπεδα, από αρχάριους έως προχωρημένους, με στόχο να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να επιτύχουν τους γλωσσικούς τους στόχους.

Διεύθυνση
Φιλικής Εταιρίας 30 Θεσσαλονίκη 54621

Τηλέφωνο
 +30 2310 261 241

Email
 info@castilla.gr

Αποκτώντας βασικές δεξιότητες

Curso A2 con Elena

Μπορεί να κατανοήσει προτάσεις και εκφράσεις πουχρησιμοποιούνται συχνά και που σχετίζονται με περιοχές που είναιάμεσα συναφείς (π.χ. πολύ βασικές ατομικές και οικογενειακέςπληροφορίες, αγορές, τοπική γεωγραφία, εργασία). Μπορεί ναεπικοινωνήσει σε απλά και συνηθισμένα καθήκοντα που απαιτούναπλή και απευθείας ανταλλαγή πληροφοριών για…

Curso A1 con Elena

Ξεκινήστε το ταξίδι σας στην εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας με το μάθημα Ισπανικά Α1! Αυτό το μάθημα προσφέρει ολοκληρωμένη διδασκαλία για αρχάριους, περιλαμβάνοντας βίντεο, PDF υλικό, κουίζ, ασκήσεις και πιστοποιητικό ολοκλήρωσης. Επιλέξτε ανάμεσα σε τρία επίπεδα (tiers) που προσφέρουν επιπλέον online συναντήσεις και προσωπική καθοδήγηση από καθηγητές. Ανακαλύψτε τις βασικές φράσεις, τη γραμματική, και βελτιώστε την προφορά σας μέσα από διαδραστικά μαθήματα και ασκήσεις.